smesna-majica-varnostna-razdalja

Smešna majica za nosečnice - Varnostna razdalja (1-92)

Smešna majica za nosečnice - Varnostna razdalja (1-92)

Smešna majica za nosečnice, ki niso upoštevale priporočene varnostne razdalje! :) Zabavni napis tiskamo tudi na moško majico. Naj se vidi, da sta krivca oba. :)

Pred nakupom predlagamo, da pomerite svojo majico in jo primerjate z merami v tabeli.

 

13,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dobave 1 do 3 delovne dni
SKU
1-92
  • Nosečniška majica – je narejena za nosečnice in se popolnoma prilega obliki telesa, medtem ko vaš trebušček raste. Na voljo so v velikosti S/M in L/XL. Sestava: 95% bombaž, 5% elastan. Velikost XL in XXL. Sestava: 100% bombaž
  • Nosečniška majica - Dolg rokav – je narejena za nosečnice in se popolnoma prilega obliki telesa, medtem ko vaš trebušček raste. Na voljo so v velikosti S/M in L/XL. Sestava: 95% bombaž, 5% elastan.
  • Ženska majica z obrobo – je narejena za nosečnice, je ohlapna in na začetku nosečnosti deluje kot tunika. Sestava:100% silikoniziran bombaž, mehka na otip, primerna za vse postave.
  • Ženska klasična majica – je »navadna« klasična majica znamke Fruit Of The Loom. Sestava 100% bombaž, kratek rokav z okroglim ovratnikom, rahlo telirana.
  • Ženska klasična majica - Dolg rokav - je »navadna« klasična ženska majica. Sestava: 100% bombaž, dolg rokav z okroglim ovratnikom, rahlo telirana.