Prazna :( =  0,00 €  

Pomoč in pogoji poslovanjaKontakt

Spletno trgovino trebuscek.si upravlja podjetje Spletna trgovna, Kristian Bartolec s.p. Vsa vaša vprašanja nam lahko sporočite preko elektronske pošte info@trebuscek.si, ali preko obrazca na strani Kontakt. Za vas smo, od ponedeljka do petka med 8:30 in 16:00 uro, dosegljivi tudi na telefonski številki 031 018 009.

Dostava in plačilo

Izdelke kupljene v spletni trgovini trebuscek.si boste plačali po povzetju - torej dostavni službi, ko vam ta dostavi naročeno blago. Strošek dostave je že vračunan v skupno vrednost naročila. Dostavo izvajamo v sodelovanju s podjetjem DPD Slovenija. Strošek dostave in odkupa pri podjetju DPD Slovenija znaša 3.80€

Plačilo po predračunu: Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji (pomembno je, da je e-naslov pravilen), predračun oz. potrdilo o naročilu, na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic (00 in številka naročila, npr. 00 1000012345) in namen plačila. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke (Klik, Abanet, Bank@Net …), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti. Po opravljenem plačilu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu na naš e-naslov info@trebuscek.si, saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave. Tako boste omogočili hitrejšo obravnavo svojega naročila, ter odpremo paketa še isti dan, če je naročilo oz. plačilo izvršeno do 10h. Predračun je potrebno plačati v roku 3 delovnih dni, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Stroški dostave v primeru plačila po predračunu je 2€ po paketu. Za vsa dodatna pojasnila smo vam na voljo na tel. št. 031 018 009 ali pa nam pišite na info@trebuscek.si

Prodajalec mora za dobavo blaga ali storitev izdati računin ga izročiti kupcu. Kupec mora prevzeti račun in ga zadržati neposredno po odhodu iz poslovnega prostora.


Ob nakupu nad 50€ je dostava po Sloveniji brezplačna.

Kdaj lahko pričakujem dostavo mojega naročila?

Predvideni rok dobave za vsa naročila in za vse kraje v Sloveniji je od 1 do 3 dni od trenutka oddaje naročila.  Velja pravilo, da če boste naročilo oddali do 11:00 ure, boste pošiljko prejeli že naslednji dan. Če boste naročilo oddali po 11:00, pa lahko dostavo pričakujete v roku 48 ur, torej maksimalno 2 delovna dneva od trenutka oddaje naročila. Če je za odpremo blaga potreben daljši čas, je to označeno na spletni strani, pri posameznem izdelku. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko kontaktnih podatkov, ki ste jih posredovali ob oddaji naročila.

Ko bomo vaše naročilo predali v dostavo dostavni službi, vam bomo o tem poslali tudi obvestilo na email naslov, ki ga boste navedli v postopku oddaje naročila. Preden pošiljko oddamo dostavni službi, lahko spremenite naslov za dostavo, ki ste ga navedli ob oddaji naročila tako, da nam novi naslov za dostavo sporočite na elektronski naslov info@trebuscek.si ali na GSM 031 018 009. Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo na dostavni obrazec zapiše telefonska številka, ki ste jo navedli ob oddaji naročila. Dostavna služba vas bo poklicala na to številko, v kolikor ne boste dosegljivi na naslovu navedenem za dostavo.

Neprevzeti paketi

Ko vaše naročilo obdelamo in ga oddamo dostavni službi, prejmete od nas sporočilo na e-mail naslov, ki ste ga vnesli ob naročilo, da lahko paket pričakujete v naslednjih dneh. Če vam kurir osebno paketa ne more predati, vam v nabiralniku pusti obvestilo o prejeti pošiljki. Če vas iz kakršnega koli razloga kurir ne obvesti o naročenem paketu, nas prosimo kontaktirajte na info@trebuscek.si in posredovali vam bomo podatke oz. status vašega paketa. Le pravi čas nas kontaktirajte.

Posledice neprevzema paketa:

Vrnjen paket, ki ga stranka ne prevzame, nam povzroči dodatne stroške, ki jih moramo plačati mi. Takšni stranki v prihodnosti vnovična naročila odpremimo le po predhodnem plačilu po predračunu. Plačilo po povzetju žal ni več možno.

Vsakršno namensko povzročanje škode z naročanjem in neprevzemom naročenega predvsem lažna naročila, se da izslediti in ob sumu na to bomo primer in IP naslov predali odgovornim službam v nadaljno obravnavo kot zlorabo.

Ali je kot naslov za dostavo možno navesti "Poštno ležeče"?

V primeru dostavne službe Pošta Slovenije lahko izberete tudi dostavo tipa "Poštno ležeče". V tem primeru, vas bo pošiljka čakala za prevzem na izbrani poslovalnici Pošte Slovenije (za prevzem pošiljke potrebujete osebni dokument). Če želite naročilo prevzeti na vam najbližji poslovalnici Pošte Slovenije, potem v postopku oddaje naročila, naslov za dostavo navedite v obliki: "IME IN PRIIMEK, POŠTNO LEŽEČE, 1000 LJUBLJANA", pri čemer poštno številko in kraj seveda nadomestite z izbrano poslovalnico Pošte Slovenije.

POZOR:
Če običajno vaš naslov navedete kot 1000 Ljubljana, 2000 Maribor, 4000 Kranj, … je pri poštno ležečem naslovu izredno pomembno, da navedete pravo poštno številko in kraj vam najbližje pošte, kjer želite prevzeti pošiljko! Če na primer želite pošiljko prevzeti na pošti Planina v Kranju, potem ne smete navesti 4000 Kranj, saj vas bo v temu primeru pošiljka čakala za prevzem na centralni pošti v Kranju s poštno številko 4000. Za dostavo na poslovalnici Planina, morate tako navesti poštno številko 4105. Seznam vseh poslovalnic Pošte Slovenije najdete na naslovu http://www.posta.si/poslovalnice/491. Če niste prepričani katera je pravilna oznaka vam najbližje pošte oziroma kako poteka prevzem tipa poštno ležeče, nas prosimo pokličite na telefonsko številko 031 018 009.

Garancija kakovosti in vračila

V kolikor z vašim naročilom iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, nam lahko naročeno blago vrnete v roku 30 dni od dneva prejema blaga in vrnili vam bomo denar. Brez vprašanj!

Postopek vračila sprožite tako, da nam najkasneje v 3-ih dneh od prevzema blaga sporočite, da odstopate od pogodbe (naročila), ne da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Naročeno blago nam morate vrniti najkasneje v 7 dneh od sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti seveda nepoškodovano in v originalni embalaži. Vrnitev naročenega blaga v roku 7 dni od prejema je enakovredna sporočilu o odstopu od pogodbe.

Blago ki je predmet vračila, v roku 7 dni od prejetega blaga, pošljte na naslov: Spletna trgovina, Kristian Bartolec s.p., Kamnik pod Krimom 201, 1352 Preserje. Stroške vračila krije kupec. V primeru pošiljk z odkupnino si pridružujemo pravico do sorazmernega zmanjšanja vrnjene kupnine. K pošiljki mora obvezno biti priložen tudi račun in vsa morebitna pripradajoča dokumentacija, ki ste jo prejeli ob prevzemu blaga. Vračilo kupnine bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Kupnine ne vračamo v gotovini, pač pa jo izplačamo na vaš transakcijski račun (TRR račun).

Pred vračilom blaga, nas prosimo o vračilu obvestite na info@trebuscek.si ali na telefon 031 018 009 (od ponedeljka do petka med 8:30 do 13:30 ure), da se dogovorimo o najboljšem načinu vračila.

Cene

Vse cene navedene na spletnem naslovu www.trebuscek.si vsebujejo DDV, razen če je izrecno navedeno drugače. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o Potrditvi prejema naročila), razen v primerih ko ponudnik z razlogom zavrne naročilo v največ 48 urah, med delovnim časom - vsak delovnik med 8:30 in 13:30). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. Ponudnik ima možnost odstopa od pogodbe s stranko le, če se ugotovi očitna napaka (46. člen OZ). Kot očitno napako se opredeli bistvene lastnosti predmeta in vse zmote, ki se po običajih v prometu ali po namenu strank štejejo za odločilne ter jih ponudnik v primeru vednosti ne bi potrdil oziroma sklenil pogodbe. To vključuje tudi očitne napake v ceni.

Sklenjena pogodba med kupcem in prodajalcem se v elektronski obliki nahaja na sedežu podjetja Spletna trgovina, Kristian Bartolec s.p., Kamnik pod Krimom 201, 1352 Preserje. Kupec lahko pridobi kopijo pogodbe z zahtevo po elektronski pošti na naslov info@trebuscek.si ali po telefonu 031 018 009.

 

Odveza odgovornosti

Upravljalec spletne trgovine trebuscek.si, podjetje Spletna trgovina, Kristian Bartolec s.p., se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnosti objavljenih podatkov na spletni strani www.trebuscek.si. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da upravljalec ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo upravljalec kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega blaga. V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@trebuscek.si ali po telefonu 031 018 009.

Upravljalec ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih. Upravljalec se trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, a je vse fotografije potrebno jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Upravljalec si pridržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila. Upravljalec ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij ter nezmožnosti dostopa in uporabe informacij na teh spletnih straneh.

Pomoč in dodatna vprašanja

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo preko elektronske pošte info@trebuscek.si ali na telefonski številki 031 018 009 (od ponedeljka do petka med 8:30 in 16:00 uro).Zasebnost in varovanje osebnih podatkov (GDPR)

Trebušček.si  se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z ZVOP-2.

Trebušček.si  za nedoločen čas hrani naslednje podatke članov: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s Trebušček.si.

Trebušček.si  navedene osebne podatke uporabi izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo s članom.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za goste Trebušček.si hrani osebne podatke samo za čas do izpolnitve naročila naslednje podatke gostov: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s Trebušček.si. Po izpolnitvi naročila se hranijo samo še podatki v zvezi s posameznim naročilom, do katerih je mogoč dostop samo prek poznavanja številke računa in številke naročila.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-mail naslova, uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne trgovine. Brskanje po naši spletni trgovini je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.