odejica-za-novorojencke

Odeja - Mehka odejica za dojenčka - Siva

Odeja - Mehka odejica za dojenčka - Siva

Funkcionalna odejica za novorojenčka je skoraj nujna v začetku, ko naš zakladek pride domov. V odejici bo dojenček imel miren in prijeten spanec, saj ga bo mehka odejica zazibala v varen spanec. Dojenček bo vso noč lepo pokrit, vas pa ne bo skrbelo, da se je med premetavanjem obrnil na trebušček. Odejica je obojestransko uporabna, ima zimsko in poletna stran, je primerna za vse letne čase.

Prednostni oz. lastnosti odejice: Odejica je izdelana iz visoko kakovostnega bombaža, možnost obojestranske uporabe - Zimsko/poletna stran, dojenček v spalni odejici lažje zaspi, sistem zapiranja na ježka, idealna temperatura za prijeten spanec dojenčka, antialergijska odejica, večnamenska uporaba (za spanje, v vozičku, podloga za igranje, previjalna podloga...).

Ko otrok odejico za spanje preraste, se razvito (velikost 80 x 80 cm) uporablja  v vozičku, kot previjalno podlogo, v avtosedežu ali pa kot podloga za igranje.

27,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Rok dobave 1 do 3 delovne dni
SKU
Odejica-Siva

Narejeno v EU - Materiali imajo certifikate za varno uporabo. Oeko-Tex certifikat in vse ostale zakonodajne standarde, ki so potrebni za prodajo otroških izdelkov!

Pralno pri 40°C

Material:

Poletna stran 100% bombaž,

Zimska stran 100% Minky pliš, 

Polnilo je iz poliestra, 300 g/ m2 gostote

Dimenzije 80x80cm

narejeno-eu