Blazina-za-dojenje

Blazina za nosečnice - Blazina za dojenje - Krogci

Blazina za nosečnice - Blazina za dojenje - Krogci

Kako zelo pomembno je, da se v času nosečnosti zbudite naspane in brez bolečin v križu in kolkih. Ker spanje na hrbtu v visoki nosečnosti ni priporočljivo, saj otrokova teža omejuje pretok krvi in hranilnih snovi v placento, bo blazina za nosečnice poskrbela, da spanje na boku v času nosečnosti postane neverjetno udobno.

 

Akcijska cena 32,90 € Redna cena 36,90 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
Blazina-krogci

Materinska blazina se uporablja na več različnih načinov: Za spanje, počitek in sprostitev v času nosečnosti, saj je mogoče z njo udobno namestiti-podložiti trebušček. Posebej primerna je za spanje na boku. Po porodu je primerna za blažitev bolečin pri sedenju (v primeru šivanja). Nepogrešljiva je v času dojenja, blazina za dojenje razbremeni ramena in križ, zato je dojenje z blazino udobneje in brez bolečin. Blazina se lahko uporabi kot varovalo oz. obrobo, da se dojenček ne prekucne, kasneje pa služi pri varnem sedenju otročička.

Dolžina blazine je 150 cm. Prevleka priložena. Prevleko z lahkoto odstranite s pomočjo zadrge in jo operete v pralnem stroju pri 40 ° C.

Več informacij
Sestava

Zagotovljena kakovost, narejeno v EU.

Tkanina: 100% bombaž

Polnilo: Silikonsko poliestrske kroglice FillBall - testiran, certificiran in preverjeno mehak material.

Tkanina in polnilo izpolnjujeta vse potrebne najstrožje certifikate o ekološki brezhibnosti in je antialergijski izdelek.

made-in-eu